Logo

Kalkunsauté à la Dijon med frisk pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kalkunbryst
1 gul peberfrugt
100 g sukkerærter
200 g gulerødder
2 rødløg
1 fed hvidløg
3 dl piskefløde
1 dl hvidvin
3 spsk dijonsennep
600 g spinatpasta
1 dl olivenolie

Klargøring:
Kalkunbrystet skæres i strimler a 1x4 cm.
Peberfrugt, gulerødder og rødløg skæres i ensartede strimler.
Hvidløget hakkes og sukkerærterne bælges.

Sauté:
Kalkunkødet brunes i olivenolie på sautepande, grønsagerne kommes på og sauteres med i et par minutter.
Det hele krydres med salt og peber.
Hvidvin hældes på og koger lidt ind.

Piskefløde hældes på og koges ind til ingredienserne er færdige og saucen har fået en passende konsistens.
Retten monteres med dijonsennep og smages til.

Pasta:
Den friske pasta kommer i rigeligt letsaltet kogende vand og koger ca. 3 minutter.
Pastaen hældes i en sigte og overhældes med olivenolie.

Anretning:
Saute og pasta anrettes i skåle og pyntes med grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her