Logo

Hurtig, lynstegt satay-ret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk jordnøddeolie "Nam man tuur"
2 småløg skåret i ottendedele "Hom Hur Jar"
1 spsk hakket frisk koriander "Pak tie
200 g svinekød/kyllingkød i tynde strimler "Mue/Gai"
125 g langebønner i 5 cm lange stykker "Tur faak jaau
1 udkernet, rød peber i tynde strimler "Prik falang"
500 g fintstrimlet broccoli blade "Pak tjo"
11/4 dl sataysauce "Nam jem muu stiik"
2 spsk hakkede, ristede usaltede jordnødder "Tuur

Varm olien op i en wok eller sauterpande.
Tilsæt løg og lynsteg dem i 4-5 minutter, til de er bløde.
Tilsæt kød, langebønner, rød peber og brokoli blade og lynsteg i 5
minutter, til grønsagerne er møre.
Rør sataysauce og jordnødder i og kog igennem i 2-3 minutter, til
retten er gennemvarm.
Pynt med korianter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her