Logo

Poulard med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 poularder á 1300 g
basilikum
persille
100 g smør eller margarine
salt
peber
10-12 tomater
olie

Skyl og tør poularderne. Kom en håndfuld basilikum i hver poulard sammen med 3-4 stilke persille og en lille klat smør. Luk med kødnåle eller bind med bomuldsgarn. Krydr med salt og peber og smør fedtstof ud over bryst og lår. Læg de fyldte poularder i en smurt bradepande. Pil løgene og skær dem i både. Skær tomaterne i kvarter. Læg løg og toamter i bradepanden. Kom lidt olie over. Sæt retten i ovnen ved 200°C i 1-1 ¼ time, til poularderne er gennemstegte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her