Logo

Mokkasmørcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

125 g smør ved stuetemperatur, skåret i små stykker

250 g flormelis

2 pasteuriserede æggeblommer

1 spsk meget stærk kaffe (hvor stærk afhænger af din smag)

 

Rør smør og flormelis lyst og luftigt.

Tilsæt æggeblommer og stærk kaffe og rør, til cremen er let, blank og smørbar (mindst 10 minutter).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her