Logo

Sydhavskanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg kaniner, 2 stk a 1,5 kg
3 spsk hvedemel
2 tsk salt
1 spsk karry
margarine

Sauce:
1 stort løg
10 skiver bacon
1-2 spsk karry
2 spsk hvedemel
1 stort syrligt æble
2 spsk tomatpuré
3 dl bouillon
1 ds ananas i stykker
1-2 spsk citronsaft

Pynt: 1 rødt æble skåret i små snitter

Start med karrysaucen.
Skær løg og bacon i terninger og svits dem på få minutter i brunet margarine på en pande.
Drys karry på og lad den svitse et øjeblik, før melet blandes i, sammen med revet æble og tomatpuré.
Rør bouillon og ananaslage i og lad det koge ca. 10 minutter.
Smag til med salt og bland ananasstykkerne i.
Skær kaninerne i portionsstykker.
Bland hvedemel med salt og karry i en plasticpose.
Kom kødet i plasticposen og ryst den til alt er ensartet pudret.
Brun kaninstykkerne i margarine og læg dem i et ovnfast fad.
Fordel karrysaucen over kødet og sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca. 35 minutter.
Pynt med æblesnitterne og server med kogte ris.
Kan laves om formiddagen, sættes køligt og sættes i ovnen en god halv time før gæsterne kommer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her