Logo

Mokkalagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

5 æg
140 g sukker
200 g malede hasselnødder
1 dl rasp
bagepapir

Creme:
2 ½ dl stærk kold kaffe
2 spsk Maizena majsstivelse
1 dl sukker
50 g hakket mørk chokolade
30 g smør
3 dl piskefløde

Pynt:
Hasselnødder
cacaopulver
*


Pisk æggeblommerne til en tyk creme med halvdelen af sukkeret.
Pisk æggehviderne stive og bland resten af sukkeret i.
Bland hviderne med nødder, rasp og æggeblandingen.
Fordel halvdelen af dejen i en springform ca. 22-24 cm i diameter med tilklippet bagepapir i bunden.

Bag bunden ved 175 °C i ca. 30 min.

Afkøl bunden og gentag.


Bland ingredienserne, dog ikke piskefløden, til mokkacremen i en tykbundet gryde og lad det simre for svag varme til en budding-konsistens og afkøl.
Pisk fløden og bland det med mokkacremen.
Fordel cremen mellem bundene, på siderne og på toppen.
Pynt med hasselnødder og cacaopulver og evt. kandiserede violer.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her