Logo

Hvidløgsflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

50 g gær
3 dl lunkent vand
2-3 fed hvidløg
1 ½ tsk groft salt
3 spsk olie
ca. 500 g hvedemel
æg

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt knust hvidløg, salt og olie. Bland derefter melet i ad et par gange, til det har en passende konsistens. Det hele æltes godt sammen og stilles til hævning i 40 min. Dejen formes til 3 lange flûtes, og efter hæver i 15 min. De pensles derefter med æg, eller vand og bages ved 225ºC i ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her