Logo

Appelsingratinerede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

800 g jordbær
250 g flødeost (light)
1 æggehvide
½ dl sukker
revet skal af ½ appelsin

Sæt ovnen på 275ºC og grill.
Rens bærrene og fordel dem i 4 ovnfaste skåle.
Rør ost, æggehvide, sukker og appelsinskal sammen.

Fordel blandingen over bærrene.
Lad det gratinere i den øverste del af ovnen til det får farve. (ca. 3-5 min.)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her