Logo

Finnan Haddie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort løg i tynde skiver
500 g røget kuller
4 dl mælk
½ tsk sort peber
1 ½ tsk sennepspulver
50 g smør
2 tsk hvedemel
1 forårsløg, finthakket

Fordel løget i bunden af en stor gryde. Skær fisken i 2 cm. brede strimler og læg dem over løget.

Bland mælk, peber og sennepspulver og hæld det over fisken. Bring det langsomt i log. Varmen dæmpes og det simrer under låg i 6 minutter. Fjern låget, og lad det simre yderligere i 5 minutter.

Tag fisken op og læg den på et fad – hold fiske varm. Lad saucen koge ca. 5 minutter under omrøring.

Rør smør og hvedemel sammen og kom det i gryden med forårsløg. Røres sammen for svag varme, til saucen koger og jævner en smule. Saucen hældes herefter over fisken – som straks serveres.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her