Logo

Torskefileter med peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk torskefileter cirka 600 g
½ liter fiskebouillon
1 citron
1 løg
persillekviste
2 spsk hvidvinseddike
hele peberkorn
salt

Peberrodssauce:
1 ½ spsk smør
½ dl fløde
2 spsk hvedemel
fiskebouillon fra fisken siet
4 spsk reven peberrod
1 citron
persille
peber
salt

Kog først bouillonen sammen med citronsaft, løg i både, peberkorn, hvidvinseddike og salt i cirka 10 minutter.
Så kommer du fisken i gryden.
Læg låg på, sluk for varmen, og lad fisken stå i 15 minutter.
Hold fisken varm, og si fiskebouillonen.
Saucen laver du af smeltet smør, som du rører op med hvedemel, hvorefter du spæder til med fløde og fiskebouillon, som tilsættes lidt efter lidt.
Lad det koge igennem, og kom peberroden i.
Læg til slut fisken på et fad med lidt sauce over, pyntet med citron og persille.
Servér fiskeretten med kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her