Logo

Kirsebærlagkage med rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. chokolagkagebunde
3 dl rom
 
Creme:
5 dl piskefløde
100 g chokolade
 
Pynt:
Chokoladespåner
1 glas kirsebær
 
Kirsebærrene lægges i rom et par timer.
 
Creme: Chokoladen smeltes og afkøles let.
Fløden piskes stiv.
⅓ af den piskede fløde vendes i chokoladen.
Chokofløden vendes i det resterende piskede fløde.
2 Chokolagkagebunde vædes med rommen fra kirsebærrene.
Fordel cremen på de 2 lagkagebunde og læg kagen sammen.
Smør creme på kant og top af kagen.
Kagen sættes på køl et par timer.
 
Pynt: Drys kagen med chokospåner og afslut med kirsebær rundt på
toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her