Logo

Rødvinskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
250 g sukker
250 g margarine
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
3 tsk vaniljesukker
1 tsk stødt kanel
1 tsk kakao
1 ¾ dl rødvin
100 g mørk chokolade
 
Pisk æggeblommer og sukker hvidt og skummende og rør smeltet, afkølet
margarine i.
Tilsæt hvedemel, bagepulver, vanilje, kanel og kakao og pisk, til dejen er jævn.
Rør vinen i.
Vend til sidst stiftpiskede æggehvide i dejen med hakket chokolade.
Hæld dejen i en velsmurt springform og bag i ovn ved 170°C i 65-70 min.
Den afsvalede kage pyntes med rødt glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
768002-11-2016 16:26:07 Thomas
Super lækker!

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her