Logo

Rijsttafel indisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Med mangochutney, syltede ingefær, rosiner, syltede løg, oliven, kokosmel, ristede jordnødder, æbleterninger, appelsin- eller mandarinterninger, chilisauce, soya, karry, og en skål grøn salat ...

1 kg oksesmåkød  (eller svinesmåkød)
smør
2 løg
1 fed hvidløg
250 g champignoner
1 chili, finthakket

1 dåse bambusskud
salt, peber, karry, paprika

soya 
7,5 dl suppe
jævning
løse ris

 
Kødet skæres i ensartede aflange stykker af et par cm. længde.
Løg, champignon og bambusskud findeles.
Kødet svitses i fedtstoffet i en gryde, men det må ikke blive brunt.
Derefter svitses grønsagerne med.
Krydderier drysses over, og suppen tilsættes.
Retten småsnurrer en halv til trekvart time, jævnes og smages evt.
yderligere til med krydderier.
Kogte, klæbrige ris serveres til.

 
Til rijstafel kan følgende serveres, anrettet i små skåle:
mangochutney, syltede ingefær, rosiner, syltede løg, oliven, kokosmel,
hakkede hårdkogte æg, ristede jordnødder, æbleterninger,
rødbedeterninger, appelsin- eller mandarinterninger, chilisauce, soya, karry, og en skål grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
30021-12-2011 20:22:41 Karlo V. Andersen
Spar endelig ikke på hverken carry, paprika eller hvidløg. Bliver det for stærkt spis banan eller drik iskoldt vand til. Af tilbehør kan også kommes skivede bananer rørt i dressing af f.eks. creme Fraise eller andet lidt surmælksprodukt. Kokosmel drysset over kvarte små tomater gør sig også godt.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her