Logo

Kalkunpakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst
300 g selleri
2 porrer
100 g kinakål
salt
paprika
olie/margarine

Kalkunkødet skæres i mindre stykker og drysses med salt og paprika, brunes på panden.
Selleri rives groft. Porre og kinakål snittes fint.
Selleri, porre, kinakål og kalkun fordeles på alufolie og pakkerne lukkes til.
Sættes i ovnen 35 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her