Logo

Franske Pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
2 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
150 g hvedemel
½ tsk salt
¼ l mælk
50 g smør
 
De 2 hele æg piskes med sukker, vaniljesukker og salt.
Hvedemel og mælk blandes i sammen med smeltet smør.
Bages på panden - da dejen er tynd bliver det nogle pæne tynde pandekager.
 
Tips:Da der er smør i dejen behøves der kun lidt smør på panden under stegningen - har man en moderne ponde med titanium/teflon belægning kan det evt. helt undværes. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her