Logo

Othellokage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 lagkagebunde
Creme:
3 blade husblas
2 æggeblommer
1 spsk sukker
1 spsk Maizena
¼ l. mælk
½ stang vanilje
2 dl piskefløde
100 g makroner (12 store )

Pynt:
75-100 g overtrækschokolade
125 g marcipan

Husblasen lægges i blød i koldt vand.
Æggeblommer, sukker, Maizena og mælk piskes sammen i en gryde. Vanillestangen flækkes, kornene skrabes ud og kommes i æggemassen sammen med stangen.
Cremen bringes i kog under piskning og tages straks af varmen.
Vandet vrides af husblasen, og den røres i den varme creme.
Cremen afkøles, til den er halvstiv og vaniljestangen tages op.
Fløden piskes stiv og vendes i cremen.
Chokoladen smeltes og smøres på den ene lagkagebund.
Lagkagen lægges sammen: 1. bund, ⅓ creme, makroner, ⅓ creme, 2. bund ⅓ creme og øverst chokoladebunden.
Marcipanen udrulles mellem to stykker bagepapir til en lang strimmel, som lægges rundt om lagkagen.
Trækker 3-4 timer i køleskab, eller til næste dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her