Logo

Poussiner med honningsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 friske poussiner
salt

Sauce:
3 spsk honning
3 spsk soyasauce
2 spsk sesamfrø
2 spsk balsamico eller anden rødvinseddike
1 tsk salt
8 omgange fra peberkværn

Tilbehør:
100 g risnudler eller pasta
3 store gulerødder
700 g kinakål
2 spsk olie
salt og peber

Gnid poussinerne med salt og læg dem i en bradepande.
stil dem på næstnederste ribbe i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.
Bland alle ingredienserne til saucen. Pensl poussinerne med halvdelen af saucen og fortsæt stegningen 15 minutter til poussinerne er gennemstegte.
Dryp af og til med saucen.
Hæld 3 spsk vand i saucen.
Tag poussinerne op og hold dem varme.
Tilbered risnudler efter pakkens anvisning og dryp dem af.
Skær gulerødderne i skiver på råkostjernet og kålen i 1 cm brede strimler.
Vend gulerødderne et par minutter i varm olie i en stort gryde.
Tilsæt kål og sauce og varm under omrøring til kålen netop er faldet sammen.
Vend risnudlerne i og smag til med salt og peber.
Kom tilbehøret i et fad og læg poussinerne på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her