Logo

Risengrøn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

500 g Kogt hakket grønkål
1 pose (125g) kogte løse ris
1 finthakket rød chili
2 dl væde fra risen/mælk
2 tsk salt
Risen koges som anvist på pakningen. Den optøede grønkål varmes enten i væde fra den kogte ris eller mælk, bland chili og ris i grønkålsmassen. Tilsæt salt og evt. Lidt mere væde, så massen bliver mere lind.

Serveringsforslag:
Hovedret: Risengrøn med fiskefrikadeller og rødbeder eller "wok-gryde" bestående af kalkun i strimler, svitsede løg, champignon og tomater.
Frokost/forret: Risengrøn med fx. Små frikadeller/bøf eller stegt fisk samt lyst brød.
Vegetarret: Risengrøn med små kogte blomkålsbuketter, bønner og rugbrød/baguettes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her