Logo

Kylling i fad med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æbler
Persille, hakket
Smør, smeltet
1 kylling a ca. 1.5 kg
 
Skær kyllingen i portionsstykker.
Skær æblerne i kvarte og fjern kernehusene,
Læg halvdelen af æblerne i et ovnfast fad og fordél kyllingestykkerne over. de må IKKE ligge oven på hinanden.
Stik resten af æblerne ned mellem kødstykkerne og drys med salt og peber. Fordél det smeltede smør over kyllingen og æblerne.
Retten steges i ovnen ved 200ºC i ca. 50 min., eller til kyllingen er gennemstegt.
Servér med små pillekartofler drysset med persille.
 
Retten er ikke fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her