Logo

Braiseret lam med gyldne tropiske frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En skøn vinterret, der tager et par timer i ovnen, men næsten passer helt sig selv. Server med cous cous eller ris. Lækker aftensmad for hele familien. Lækkert og eksotisk.


En skøn vinterret, der tager et par timer i ovnen, men næsten passer helt sig selv. Server med cous cous eller ris.
 
1 kg lammebov i portionsstykker
2 løg
½ ananas
1 mango
1 papaya
2 stængler citrongræs
8 limeblade
1 chili
saft af ½ citron
Salt, hvid peber
*

Sådan laver du braiseret lam med gyldne tropiske frugter


Skær løg, mango og papaya i grove både og ananasen i mundrette stykker.
Snit citrongræs og chili fint.
Læg alle ingredienserne i et stort ovnfast fad og hæld lidt vand ved.
Braiser i ovnen ved 160ºC i ca. 2 timer.
Tilsæt lidt mere vand, hvis væden fordamper undervejs.
Smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere citronsaft.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her