Logo

Skinkewok med sommergrønt og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkewok med sommergrønt og ris

500 g skinke- eller wokstrimler
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 blomkål eller spidskål (ca. 500 g)
250 g sukkerærter
6 gulerødder i mindre stykker (ca. 450 g)
1 spsk smør og olie
2 små knuste fed hvidløg
1 spsk fintrevet frisk ingefær
3 dl hønsebouillon
1 spsk citronsaft
1 spsk majsstivelse, fx Maizena
1 bundt grofthakket persille
Tilbehør: 320 g løse ris, fx parboiled ris

Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Vend kødet med salt og peber, og lad det trække. 

Del imens blomkålen i buketter.

Nip sukkerærterne og snit dem i mindre stykker. Skær gulerødderne. 
Lad fedtstoffet blive godt varmt og rist kødet i en varm wok - tag det op.

Steg gulerødder og blomkål i wokken sammen med hvidløg og ingefær i ca 5 min.

Vend kød og sukkerærter i wokken.

Rør den kolde bouillon sammen med citronsaft og majsstivelse og hæld det i wokken.

Bring retten i kog og kog i ca. 3 min. Kog det igennem et par minutter.

Lad det blive gennemvarmt, smag til og drys med persille.
Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her