Logo

Pina coladais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g frisk ananaskød groft hakket
75 g gorft hakket banan
½ l kærnemælk
100 g sukker
2 æggehvider
4 spsk mørk rom
3 spsk kokosmel
 
Purer ananas og banan i en blender i ca. 1 minut.
Bland kærnemælk, sukker, æggehvider og rom i.
Kom isen i en skål, stil i fryseren ca. 3-4 timer, rør jævnligt under indfrysning.
Opbevar den i fryseren indtil servering.
Rist kokosmel på en pande og drys lidt på hver portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her