Logo

Stegt kyllingelår med ragout af ærter og skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer.

4-6 stk kyllingelår
2 fintsnittede skalotteløg
200 g fine ærter
2 spsk grønsagsbouillon
1 ½ dl piskefløde
1 bdt dild
salt og peber

Tilberedning:
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
Steg dem i en varm ovn, 200ºC 15 - 20 minutter.
Kom løg i en gryde med ærter, bouillon, 1 spsk vand og fløde.
Lad det simre 4 - 5 minutter.
Tilsæt plukket dild og smag til med salt og peber.
Server til de sprød stegte kyllingelår.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her