Logo

Sønderjysk stang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g margarine
300 g hvedemel
50 g gær
4 spsk sukker
2 æg
 
Fyld:
50 g margarine
50 g sukker
vaniljesukker eller citronskal og rosiner eller knuste makroner
 
Margarine og hvedemel smuldres.
Gæren opløses med sukkeret og æggene blandes i.
Det hele blandes og æltes.
Kan stilles til hævning fra 10 minutter til 18 timer.
Rulles ud til en aflang plade.
Fyldet fordeles på langs på midten.
Dejen lægges ind over fyldet fra begge sider.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med perlesukker og hakkede
mandler eller nøddekerner.
Bages ved 225ºC i 16 minutter
 
Egnsret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her