Logo

Brombærpocheret pære

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pærer
½ kg brombær
½ l. vand
400 g sukker
100 g nougat

Passionspuré:
8 stk passionsfrugt

3 dl vand
100 g sukker

Pæren skrælles og kernehuset udstikkes med en udstikker.
Brombær, vand og sukker koges op og sigtes.
Kog pæren op i brombærlagen og stil den på køl i lagen i ca. 12 timer.
Pæren tages op af lagen og fyldes med nougat.

Passionspurée:
Passionsfrugterne halveres og kødet fjernes fra skallerne. Vand, sukker og frugtkød koges op, pureres/blendes og afkøles.

Anretning:
Pæren serveres på pasionspuréen. Pyntes evt. med friske bær, frugt og nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her