Logo

Kylling med bønneratatouille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ fersk kylling
1 løg
2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 dåse flåede tomater
1 hønsebouillonterning
½-1 tsk chili
1 tsk stødt spidskommen
1 dåse hvide bønner
persille
smør
salt og peber
 
Steg kyllingen i en forvarmet ovn (225°C) i ca. 35-40 min.
Løg og hvidløg hakkes og svitses møre i smør i en gryde.
Skær paprikaen i stykker og tilsæt den samt tomater, bouillonterning, chili og spidskommen.
Lad det koge i ca. 10 min.
Tilsæt hvide bønner og lad dem blive varme.
Smages til med salt og peber og drys persillen over.
Tilbehør: Brød fx. lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her