Logo

Appelsinmarcipandessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

250 g ren marcipanmasse

3 æg

4 dl fløde

6 blade husblas

2 dl appelsinsaft

2 tsk vaniljesukker

 

Marcipanen smuldres ud i en skål og røres sammen med æggeblommerne.

Æggehvi­derne piskes stive.

Røden piskes til fløde­skum.

Husblassen udblødes og smeltes i appelsinsaften, der er opvarmet.

Når husblassen er udblødt, røres den i marcipan­massen.

Flødeskum og de piskede ægge­hvider vendes i, og massen kommes i en forsukret randform og stilles koldt en times tid.

Desserten vendes ud og pyntes med mandelflager.

To appelsiner pillet og skåret i tern kan blandes med indholdet af en lille dåse ananas og serveres til, eller desserten kan pyntes med friske appelsinskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her