Logo

Paprikakylling i skarp sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g glasnudler
1 STEGT kylling, ca. 1000 gram
3 grønne peberfrugter
2 fed hvidløg
1 stortløg
1 spsk madolie
1 tsk sambal olek
saften af 1 citron
3 spsk soja
2 tsk sukker
1 ¾ dl vand

Læg glasnudler i blød i 10 minutter i varmt vand.
Skær kyllingekødet fra kyllingen, og skær det i strimler.
Peberfrugterne vaskes, udkernes og skæres i strimler.
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Tag glasnudlerne op af vandet, lad dem dryppe godt af og skær dem i korte stykker.
Varm olien i en gryde og lad løg og hvidløg stege klare.
Rør sambal olek i og tilsæt så kødstrimler og peberfrugtstrimler sammen med citronsaft, soja, sukker og vand.
Smag til med salt og peber.
Bring det hele i kog.
Vend glasnudlerne i og lad alt snurre for svag varme i 5 minutter. Server retten meget varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her