Logo

Mors Finskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mors Finskbrød

Småkagerne er meget nemme at lave. De kan foruden tesukker også drysses med hakkede nødder eller mandler.

 

350 g hvedemel
250 g smør
125 g sukker
1 æg til pensling
tesukker
evt hakkede mandler eller nødder


Smuldr smørret i hvedemelet, tilsæt sukker og ælt dejen sammen.

Læg den i køleskabet i 1 time.
Tril dejen til fingertykke pølser og tryk dem lidt ovenpå til stænger.

Skær stængerne i ca 4 cm brede snitter.
Pensl dem med pisket æg og drys med tesukker.
Bag kagerne ved 200°C i 8-10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her