Logo

Hvidvinskogt roastbeef med sherrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½-2 kg tempereret roastbeef
salt og peber
 
3 grofthakkede gule løg
10-15 enebær
1 spsk rosmarin
1 spsk timian
1 liter vand
1 liter tør hvidvin
2 spsk flydende oksebouillon
 
Sherrysauce:
2 dl sherry
1 dl soja
2 spsk Maizena
 
Krydr roastbeefen godt med salt og peber og brun den på alle sider.
Svits løgene med enebær, rosmarin og timian.
Hæld vand, vin og bouillon over.
Læg roastbeefen i den varme lage og lad den simre, til centrumtemperaturen på stegetermometret viser 55ºC.
Tag roastbeefen op og lad kødet og lagen køle af.
Læg dernæst roastbeefen tilbage i lagen og stil det hele i køleskabet i et døgns tid.
Tag roastbeefen op af lagen og kog lagen ind til en liter.
Hæld lagen gennem en si.
Smag lagen til med sherry og soja, jævn den med Maizena udrørt i vand.
Smag til med salt og peber.
Servér roastbeefen til couscous-salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her