Logo

Bulgur med abrikoser og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g grov bulgur
4 dl vand
150 g tørrede abrikoser - helst bløde
50 g pinjekerner
8 spsk hakket persille
2 spsk hakket frisk mynte - kan udelades

Dressing:
5 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
salt
peber

Abrikoserne udblødes i vand et par timer - hvis det er nødvendigt - og skæres i små terninger. Bulguren overhældes med kogende vand, trækker ca. ½ time under låg og drypper godt af i en sigte.Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande til de er gyldne; rør i dem undervejs!

Krydderurterne hakkes fint og dressingen blandes. Alt blandes sammen og smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her