Logo

Sandkage med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g bage margarine
250 g sukker
250 g hvedemel
2 dl mælk eller vand
2 æg
2 spsk mandelessens
2 ½ tsk bagepulver
chokolade
 
Margarinen smeltes i en gryde.
Resten blandes i og kommes i et ovnfast fad med alufolie.
Tænd for ovnen på 175°C.
Kagen er færdig på 50 minutter - se om den er mørk.
 
Advarsel: Åbn ikke ovnlågen for tidligt ellers falder kagen sammen!
Til slut kommes chokolade oven på kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her