Logo

Rabarbercrumble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crumble:
125 g koldt usaltet smør
125 g hvedemel
125 sukker
1-2 tsk stødt kanel
125 g hakkede smuttede mandler
evt. 12 hele mandler
 
Rabarberkompot:
1 bundt rabarberstilke
1 dl vand
sukker
kornene fra 1 stang vanilje
1 spsk Maizenamel
vand
 
Crumble: Hak det kolde smør ned i melet med en kniv eller smuldr det
med hænderne, til blandingen næsten ligner reven ost.
Tilsæt sukker, kanel og de grofthakkede mandler.
Rabarberkompot: Snit rabarberne og kom dem i en gryde med vand,
vanilje og sukker.
Kog op, og lige før frugten smatter ud, jævnes kompotten med
Maizenamel udrørt i vand.
 
Fordel den færdige crumble over kompotten.
Bages midt i ovnen ved cirka 180ºC i cirka 20 minutter.
Bag, til overfladen er gylden og sprød.
Server kagerne lunkne med iskold flødeskum, vaniljeis eller råcreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her