Logo

Rabarber-tomat-kompot med citronsoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg rabarber
½ kg gode modne tomater
4 vaniljestænger
1 citron
600 g sukker
½ l. vand
 
Citronsoufflé:
60 g citron saft
60 g piskefløde
3 æggeblommer
25 g sukker
15 g kagecremepulver eller Maizena
Ca. 3 æggehvider med 50 g sukker
 
Citronsaft og piskefløde koges sammen.
Æggeblommer, sukker og kagecreme blandes sammen.
Den varme citronsaft med piskefløden vendes i blandingen og koges op.
Blandingen tilsættes stiftpiskede æggehvider.
Derefter kommes det i smurte portionsforme, der lægges i fryseren.
Citronsouffleen tages ud fra formene og stilles på tomatskiven, der stilles
i ovnen ved 180ºC i ca. 10 min.
Rabarberkompot:
Sukkerlagen koges med vaniljestænger.
Rabarberne skæres i små stykker og tilsættes og fjernes fra varmen.
Tomaterne fjernes for skind og kerner, drysses derefter med sukker, der
trækker i 2 timer.
Derefter tilsættes den lune rabarberkompot.
Skal stå 1 døgn i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her