Logo

Chokolademus 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. flødeskum
1 ½ dl smeltet chokolade (mørk)
1 ½ spsk mælk (letmælk)
1 dl groft hakket hasselnødder
chokolade krymmel
 
Bland flødeskum, mælk og nødder sammen.
Lad blandingen stå i køl i ca. 10 min.
Del blandingen i 8 stykker som mus.
Dyp stykkerne i chokoladen.
Drys krymmel på.
Stil chokolademussene på køl til chokoladeovertrækket er hårdt.
 
Tips: chokolade musene kan have flere krymmel overflader. fx. chokolade
sølvkugler, regnbue krymmel o.s.v.
Du kan også fryse dem ned - de kan holde til ca. ½ måned.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her