Logo

Forloren kanin forklædt som hare

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kaninkød
100 g røget bacon i strimler
1 fintrevet løg
½ fintsnittet grøn peber
1 dl groft rasp
½ dl mælk eller dansk vand
1 æg
1 fed snittet hvidløg

Det hele æltes sammen, smages til med salt, peber og lidt oregano og formes til et brød.
Lægges i et ovnfast fad, som pyntes med baconstrimler.
Steges i ovnen ved 180ºC i ca. 50minutter.
Serveres med kartofler og sauce smagt til med ribsgele.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her