Logo

Hindbærtærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g mandler
125 g sukker
3 æggehvidr
Smør
Rasp
Pynt:
500 g hindbær
2 ½ dl piskefløde
1 spsk rom

Smut mandlerne og hak dem eller mal dem.
Bland dem med sukkeret.
Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt mandelblandingen i.
Smør en lagkageform og strø lidt rasp på.
Hæld tærtemassen i og bag en halv times tid ved ca. 200°C.
Tag den ud og afkøl tærten, før den tages ud af formen.
Serveres med flødeskum forstærket med rom lagt langs tærtens rand og bærrene på midten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her