Logo

Små hjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

3 dl lunkent vand
1 bæger kvarg 5+ (200 g)
1 ½ tsk salt
1 spsk olie
100 g (1 ½ dl) safir fuldkornshvedemel
80 g (1 dl) Natura hel boghvede
ca. 400 g (6 ⅔ dl) safir extra hvedemel

pynt:
Æg til pensling
fuldkornshvedemel
et lille hjerte af pap

Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes meget godt igennem, til den er smidig. Stilles lunt til hævning, dækket med et klæde ca. 1 time. Dejen slås ned, og rulles ud 2 ½ -3 cm tyk. Stikkes ud som hjerter med en form eller skæres efter en skabelon. Efterhæves ca. 30 min. pensles med sammenpisket æg, læg det lille hjerte på, drys med fuldkornshvedemel og fjern hjertet igen.
Bagetid: ca. 20 min. ved 200° på midterste ovnribbe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her