Logo

Kålgryde med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl olivenolie
1 kg hvidkål
3 løg
2 røde og 2 grønne peberfrugter
500 g oksebryst uden ben
salt
1 dåse hakkede tomater
2 dl vand

Skær alle urterne og kødet i terninger.
Varm olie i en gryde og rist kød, løg og peberfrugt over stærk varme.
Rør de hakkede tomater i sammen med saften fra dåsen og vandet og balnd godt rundt.
Drys med salt og vend kålen i lidt efter lidt, efterhånden som den falder sammen.
Læg låg over og lad gryderetten småkoge i 1 ½ time.
Rør af og til.
Server med grovbrød og stærk sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her