Logo

Krydderurtelaks på pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydderurtelaks på pasta

4 stykker laksefilet uden skind (ca. 400 g)
1 dl hakket bredbladet persille
1 dl hakkede friske basilikumblade
1 tsk groft salt
½ tsk citronpeber
2 tsk smør og olie

400 g tørret spaghetti
3 liter vand
1 spsk groft salt
400 g broccoli i små buketter
200 g forårsløg i skrå stykker
2 tsk friskpresset limesaft
150 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost
Tilbehør: limebåde

Rens laksestykkerne for eventuelle ben.

Bland krydderurterne og vend laksen heri.

Drys med salt og citronpeber.

Lad smør- og rapsolien blive gylden i en pande.

Steg fisken ved kraftig varme ca. 3 min på hver side (ca. 6 min. i alt).

Tag laksen af panden og hold den varm.
 
Kom imens spaghettien i en stor gryde med kogende vand tilsat salt.

Kog pastaen ved jævn varme og uden låg i ca. 6 min.

Tilsæt broccoli og lad det koge i ca. 2 min.

Tilsæt forårsløg og kog i yderligere ca. 1 min.

Spaghettien skal være mør, men ikke blød.
 
Kog panden af med limesaft og 1 dl pastavand.

Lad pasta og grønsager dryppe af i et dørslag.

Kom pasta og grønsager tilbage i gryden sammen med kogevandet fra panden. Vend godt rundt og smag til.

Kom retten i en stor, varm skål og drys med lidt ost.

Fordel laksen på toppen og server resten af osten i en skål ved siden af.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her