Logo

Trekornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g trekornsblanding (eller bland solsikkekerner, knækkede hvedekerner og rugkerner)
3 dl vand
50 g smør
6 dl mælk (vand)
50 g gær
200 g kvark naturel el. hytteost
2 tsk salt
2 tsk sukker
1.2 kg hvedemel

Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på.
Smørret blandes i.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes.
Hæver i 1 time. Kommes i forme. Hæver i ½ time
Bages nederst i ovnen i 35 minutter ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her