Logo

Munster-raclette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g munster ost
200 g kvark 5%
½ dl cremefraiche
½ tsk stødt kommen
evt. salt og friskkværnet hvid peber
400 g cornichoner (små saltagurker)
1 nyristet flûte eller fuldkornsrugbrød.
 
Osten skæres i meget små tern og blandes med kvarken, cremefraiche og
kommen.
Smages evt. til med salt og peber.
Saltagurkerne skæres ligeledes i meget små tern og blandes i ostecremen.
Ostecremen fyldes i panderne og grilles, til osten er gylden.
Spises varm med brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her