Logo

Hvid fondant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvid fondant

150 g flormelis

1 tsk fintrevet økologisk citronskal

1 spsk citronsaft

 

Bland flormelis og citronskal, og tilsæt citronsaften lidt efter lidt, til du har en glat glasur, der er let at smøre ud.

Der er måske ikke brug for al citronsaften.

Overtræk kager og pynt dem, som du har lyst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her