Logo

Fernand Point Chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
100 g hvedemel
100 g chokolade
100 g sukker
4 æg

Pisk æggeblommer og sukker, tilsæt hvedemel og smeltet chokolade.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen.
Det er æggehviderne der får dejen til at hæve.
Man kan evt komme groft hakkede chokoladestykker i dejen.
Kommes i en smurt form. Ikke tykkere end 3-4 cm.
Bages ved middel varme i 20-30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her