Logo

Citronkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 45-50 min. Fryse-egnet
(4-6 personer)

225 g smør eller margarine
200 g sukker
100 g mandler
5 æg
reven skal fra 1 citron
1 dl citronsaft
125 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
Pynt:
flormelisglasur med citronsaft
citroner
mandler eller pistacier

Rør smør og sukker godt sammen.
Kværn mandlerne og rør dem i.
Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt mellem hvert.
Rør reven citronskal og -saft i og tilsæt hvedemel og bagepulver.
Kom dejen i en smurt springform, 22 cm i diam.
Bag kagen ved 175ºC i 45-50 min.
Lad den svale.
Kom flormelisglasur på og pynt med citron og mandler eller pistacier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her