Logo

Skildpaddeis 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 chokoladeskildpadder
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
½ ltr piskefløde
evt. frisk eller syltet frugt som pynt
 
Smelt de 4 padder over vandbad eller hak padderne groft.
Pisk æggeblommer og flormelis hvidt.
Pisk fløden til skum.
Vend de smeltede padder i æggemelis blandingen og til sidst vendes det
hele forsigtigt, men grundigt i flødeskummet.
Lægges i form og fryses til den er stiv, rør under indfrysning. 
Tages op ca 20. min før servering, kan pyntes med frisk eller syltet frugt efter smag.
 
Tips: I stedet for chokoladeskildpadder kan anvendes pureret frugt
efter smag, og så er det ikke skildpaddeis. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her