Logo

Lauras chokolade-mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pasteuriserede æggeblommer
30 gram mørk chokolade
20 gram nougat
1 dl fløde
½ spsk rom
 
Æggeblommerne røres seje, mens chokoladen og nougatten smelter på
vandbad.
Lad chokoladeblandingen køle lidt af, efter den er smeltet og rør den så
i æggeblommerne og tilsæt rom.
Lad det køle af mens fløden piskes stiv og vend så flødeskummet i
blandingen og hæld i portionsskåle.
 
Tips: I stedet for rom kan anden spiritus bruges. Honningrom er godt,
hvis man kan få fat i det. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her