Logo

Karrysild Bjørns

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Enten elsker man sild eller også kan man ikke fordrage dem. Men de passer nu engang godt til julefrokosten. Hvis du vil prøve hjemmelavede sild så forsøg dig med Bjørns karrysild lavet på æbler og løg

 

4 marinerede sildefileter
2 dl mayonnaise
2 dl cremefraiche
1 finthakket rødløg
2 pigeon æbler i fine tern
2 tsk karry
salt
Pynt: æg, tomat, dild
 
Fileterne skæres i passende stykker.
Mayonnaise og cremefraiche røres med karry og smages til med salt, rødløg og æbler blandes i, tilsæt evt. lidt sildelage til en passende flydende
konsistens.
Til slut vendes sildestykkerne i dressingen.
Serveres i skål, pyntet med både af kogte æg, tomatbåde og dildkvist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her