Logo

Æggesandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggesandwich

 

Æggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

 

#

50 g mayonnaise

1 tsk dijonsennep

2 hårdkogte æg

1 stilk bladselleri

5 grønne oliven

1 tsk kapers

(salt og) peber

Endvidere:

2-3 skiver stegt bacon

2-3 sprøde salatblade

4 skiver brød

*

 

Rør mayonnaise sammen med sennep.

Pil æggene, og hak dem.

Hak også bladselleri, oliven og kapers.

Rør det hele i mayonnaisen, og smag til med salt og peber pas på saltet; kapers er salte.

Vend knust bacon og fintsnittet salat i æggesalaten, og fordel det mellem brødskiverne.

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her