Logo

Grønsagspande med tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagspande med tunfisk

2 løg

2 fed hvidløg

2 courgetter

peberfrugter, 1 rød og 1 gul

1 ¼ dl olivenolie

4 bøftomater

4 spsk hvidvin

salt og peber

400 g tunfisk, på dåse

2 spsk frisk basilikum, hakket

 

Pil løg og hvidløgsfed, og hak dem fint.

Gør courgetterne i stand, og skær dem i tynde skiver.

Gør peberfrugterne i stand, udkern dem og fjern stilkfæstet.

Skær peberfrugterne i tern.

Varm olivenolien op på en pande, og lad hvidløgsfeddene stege heri.

Fritér courgetteskiverne i den varme olie, tag dem op, og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Hold dem varme. Kom tern af peberfrugt samt løg på panden og svits dem.

Tag dem op og holcj dem varme.

Overhæld tomaterne med kogende vand.

Fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær frugtkødet i tern.

Kom det på panden, og lad det ste­ge under omrøring.

Hæld vinen ved, og krydr.

Kom de øvrige grønsager tilbage på panden, og lad dem simre i 5 min.

Lad tunfisken dryppe af og fordel den over grønsagspanden.

Drys med basilikum, og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her